Mini pavlova cu crema de lamaie si mure

de Rocsi in Dulciuri, 12 Mai 2016 | 2935 vizualizari

COMENTARII (40)

mihaelar63 1

13.05.2016, 10:31

Delicioase

anca_rm 1

13.05.2016, 12:17

e foarte draguta pavlova ta , delicioasa

marcela1979 1

13.05.2016, 17:18

Prea greu pentru mine

Rocsi 1

13.05.2016, 21:26

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

13.05.2016, 21:27

Asa am zis si eu Dey. Mai bine imi vad de treaba mea )

Rocsi 1

13.05.2016, 21:28

Simona, este buna asa in combinatie cu crema si fructe, dar nu as manca des, o spun sincer!

Rocsi 1

13.05.2016, 21:28

Multumesc mult Catalina

Rocsi 1

13.05.2016, 21:28

Joly, multumesc

Rocsi 1

13.05.2016, 21:29

Multumesc Mirela

Rocsi 1

13.05.2016, 21:30

Andrutza, eu iti propun sa incerci prima data varianta mini. E doar parerea mea

Rocsi 1

13.05.2016, 21:31

Multumesc Mihaela

Rocsi 1

13.05.2016, 21:31

Anca, multumesc mult

Rocsi 1

13.05.2016, 21:32

Marcela nu este deloc greu, chestia este sa iese cum trebuie

Ancutsa 1

07.06.2016, 19:34


Am o intrebare pentru tine: ai spus ca dupa ce este gata se lasa in cuptor sa se raceasca, dar daca am mai multe tavi ce pot face?

Rocsi 1

07.06.2016, 20:31

Ancutsa, in primul rand cred ca trebuie sa le coci pe rand, dar nu stiu ce poti face cu bezeaua cat timp se coace si se raceste prima tura. Cred ca trebuie sa bati si bezeaua pe rand. Concret nu stiu ce sa iti zic, ca nu am incercat ceea ce ma intrebi tu!

COMENTEAZA

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Raffaello