Mini pavlova cu crema de lamaie si mure

de Rocsi in Dulciuri, 12 Mai 2016 | 2905 vizualizari

COMENTARII (40)

mihaelar63 1

13.05.2016, 10:31

Delicioase

anca_rm 1

13.05.2016, 12:17

e foarte draguta pavlova ta , delicioasa

marcela1979 1

13.05.2016, 17:18

Prea greu pentru mine

Rocsi 1

13.05.2016, 21:26

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

13.05.2016, 21:27

Asa am zis si eu Dey. Mai bine imi vad de treaba mea )

Rocsi 1

13.05.2016, 21:28

Simona, este buna asa in combinatie cu crema si fructe, dar nu as manca des, o spun sincer!

Rocsi 1

13.05.2016, 21:28

Multumesc mult Catalina

Rocsi 1

13.05.2016, 21:28

Joly, multumesc

Rocsi 1

13.05.2016, 21:29

Multumesc Mirela

Rocsi 1

13.05.2016, 21:30

Andrutza, eu iti propun sa incerci prima data varianta mini. E doar parerea mea

Rocsi 1

13.05.2016, 21:31

Multumesc Mihaela

Rocsi 1

13.05.2016, 21:31

Anca, multumesc mult

Rocsi 1

13.05.2016, 21:32

Marcela nu este deloc greu, chestia este sa iese cum trebuie

Ancutsa 1

07.06.2016, 19:34


Am o intrebare pentru tine: ai spus ca dupa ce este gata se lasa in cuptor sa se raceasca, dar daca am mai multe tavi ce pot face?

Rocsi 1

07.06.2016, 20:31

Ancutsa, in primul rand cred ca trebuie sa le coci pe rand, dar nu stiu ce poti face cu bezeaua cat timp se coace si se raceste prima tura. Cred ca trebuie sa bati si bezeaua pe rand. Concret nu stiu ce sa iti zic, ca nu am incercat ceea ce ma intrebi tu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert clatite