Mini pizza

de kamy in Pizza, 10 Mar 2011 | 5333 vizualizari

 

A fost seara foietajului

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj 
  • salam uscat
  • sunca
  • cascaval
  • ardei rosu
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

Se taie cercuri sau patrate mai mici,care se pun intr-o tava(6 buc incap)tapetata cu hartie de copt,se unge aluatul cu ketchup,se persara cascaval ras,se aseaza feliile de salam,sunca,se pune ardeiul rosu taiat subtire si deasupra bucati de cascaval.

Se baga tava in cuptorul incins.la foc mic,15-25 min.

pofta buna!!!

TIPS-URI

1

eu dintr-o foaie de aluat foietaj linco,am facut 6 mini-pizza,pateuri cu branza si saratele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

kamy 1

26.05.2011, 15:24

ela...cu intarziere de 2 luni aproape ms

kamy 1

26.05.2011, 15:25

eduard....simplu de facut

alinutzika 1

29.08.2011, 23:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza in foietaj