Pizza cu aluat din paine toast

de Gherca Daniela in Pizza, 13 Noi 2014 | 1976 vizualizari

 

Daca nu aveti timp sa bucatariti, aceasta reteta este rapida, satioasa si delicioasa, ideala pentru o cina in familie!

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine toast
  • lapte
  • 3 oua
  • putina sare
  • ketchup
  • topping: salam, crenvusti, sunca, ardei, ceapa, rosii, ciuperci, masline, cascaval ras, mozzarella dupa preferinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat din paine toast:

Intr-o tava (eu am avut yena) tapetata cu hartie de copt, am pus 6 felii de paine (cat sa acopere toata suprafata tavii) pe care le-am turnat lapte cat sa le inmoaie. Separat am batut oaule cu putina sare si cateva linguri de lapte si am turnat doar jumatate din compozitie peste feliile de paine, le-am dat la cuptor pentru cateva minute, atat cat sa le lege. Intre timp m-am ocupat de cealalta tava la care am procedat la fel, am pus feliile de paine, le-am inmuiat in lapte, iar deasupra le-am turnat cealalta jumatate de compzitie de oua.


Schimbam tavile, o scoatem pe cea din cuptor si o punem pe cea de a 2 a.


Dupa ce am scos tava din cuptor, ungem cu ketchup si punem topping dupa preferinte, la final punem cascavalul ras si mozzarella, mai turnam putin ketchp si dam la cuptor pana se topeste cascavalul, iar suprafata este usor aurie. Asa procedam si la doua tava.


Se serveste calda sau rece alturi de lapte batut sau ketchup. O bunatate!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat din paine toast" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

14.11.2014, 10:28

Noua ne place varianta asta

Gherca Daniela 1

14.11.2014, 11:09

Multumesc Rocsi!

Panacris 1

14.11.2014, 18:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de paine toast