Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco

de AlexTeacher in Pizza, 11 Aug 2015 | 4450 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

11.08.2015, 21:59

Interesant blatul
Mie-mi dai vreo 10, da? )))

Ina 1

11.08.2015, 22:00

Aaaaa, acuum am citit mai bine : malaiul si grisul nu sunt in compozitia blatului ))

Andra_Constantinescu 1

11.08.2015, 22:02

Gicuta 1

11.08.2015, 22:14

Super!

gaby_duceag 1

11.08.2015, 22:19

sor-mea, 10 mie, 10 tie si s-a scos )

am citit si eu, suna bine si arata la fel

T I M E A 1

11.08.2015, 22:22

Eu nu vreau ca a pus de trei ori mozzarella )

Merisor 1

11.08.2015, 22:29

Eu nu inteleg ce facem cu tava unsa si tapetata cu malai si gris
In poze tava e tapetata cu hartie de copt.

MotanLaOale 1

11.08.2015, 22:37

AlexTeacher 1

11.08.2015, 22:39

N-am avut tava mea magica, rotunda, cu gaurele la indemana Sa nu faceti ca mine, sa faceti ce zic eu

AlexTeacher 1

11.08.2015, 22:41

Se coc mai bine intr-o astfel de tava sau direct pe o sita de pizza (gasiti la Metro)

Merisor 1

11.08.2015, 22:47

Merci de pont, Alex! Sa stii ca am sa fac, cum zici tu

deyutzky 1

12.08.2015, 01:02

ce bine arata!!!

-Licurici- 1

12.08.2015, 08:20

Arata asa de bine...

Bya Ralu 1

12.08.2015, 15:03

bune

dantes 1

07.09.2015, 07:26

Super!

kukibella 1

07.09.2015, 10:10

mirela0911 1

07.09.2015, 11:27

Ce bine arată!

Xandrinne 1

08.09.2015, 07:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza al tonno