Mini Pizza cu mozzarella

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 1868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g blat de pizza  
  • 200g mozzarella Cucina Granarolo
  • 3-4 rosii proaspete
  • 50 g de piure de tomate
  • 40 g prosciutto crudo
  • 150 g mozzarella Granarolo
  • frunze de busuioc
  • oregano
  • ulei de măsline extravirgin
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Pizza cu mozzarella:

Se intinde blatul de pizza si si se imparte in 8 parti egale, cu ajutorul unei forme rotunde. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza cercurile astfel formate si se acopera cu un servet curat. Se lasa sa se odihneasca timp de 15 minute.Intre timp, intr-un castron se amesteca ulei de masline, oregano, busuioc tocat marunt, piureul de rosii si sare. Se lasa 10 minute sa se intrepatrunda aromele. Se aduaga acest amestec peste cercurile de blat de pizza. Se introduc la cuptor, la 200° C., timp de 10 minute. Peste fiecare mini pizza adaugati felii de rosii proaspete, mozzarella cucina Granarolo si prosciutto crudo, taiate in cubulete. Introduceti din nou la cuptor pentru 15-20 de minute. Serviti mini-pizzele calde.


Aceasta reteta este un advertorial Granarolo

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Pizza cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

10.07.2012, 14:11

ce bune sunt

mirela0911 1

10.07.2012, 20:47

Ce de bunatati!

iri_iri 1

10.07.2012, 21:40

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti