Minieclere (reteta de cofetarie)

de Patricia Iordache in Prajituri, 25 Iul 2013 | 26012 vizualizari

COMENTARII (36)

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:25

Ani, Mihaela...

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:25

Rocsi, multumesc pentru urari!

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:26

Andreea (cookie) iti multumesc ca ai trecut pe la mine chiar si de ziua ta. La multi ani inca o data!

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:26

Motanel...

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:27

Liliana, Simona, ma bucur ca va plac!

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:28

Merisor drag, eu zic ca mai bine pun "la tren" cateva decat sa mai bata sotul drumul pana aici.

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:28

Dea...

anca_rm 1

26.07.2013, 13:40

am facut aseara eclerere si au iesit superrr ( este mai usor de lucrat cu aluatul asta decat cu cel pe care il faceam eu )

Patricia Iordache 1

26.07.2013, 14:03

Anda, nu stii cat ma bucur ca ai incercat si ai fost incantata de rezultat!

iry-gabriela 1

27.12.2014, 22:30

Traveler 1

16.07.2020, 15:06

Am făcut eclere după această rețetă, au ieșit incredibil de bune. De acum va fi unica rețetă de eclere din caietul meu. Roag-o pe prietena care a lucrat la cofetărie să îți mai spună și alte rețete și să le împărtășești cu noi! Te îmbrățișez cu drag, Daniela. Mulțumesc pentru rețetă!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert eclere cu crema de fructe de padure