Mistret pe varza ca-n Banie

de epurasha2bb in Porc, 5 Mar 2010 | 9759 vizualizari

 

Cum nu am vazut rubrica pentru vanat am postat la porc ca si mistretul tot un porc e! dar ce porc gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza,
  • 1 fir de praz,
  • cateva bucatele de sunculita afumata,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 cana de Zaibar,
  • o ramurica de cimbru,
  • 2 foi de dafin,
  • boia de ardei dulce,
  • marar uscat.
  • Pt .carnea de mistret:
  • o marinata din otet din vin cateva linguri,
  • 2 liguri de ulei,
  • foi de dafin,
  • boabe de piper,
  • sare si 1/2 pahar de vin.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mistret pe varza ca-n Banie:

Se tine carnea de mistret taiata bucatai mari in marinata cateva ore cel putin.
Varza se taie suvite maricele si se pune intr-o tigaie adanca cu putin ulei la calit.Se amesteca mereu, cand e pe jumatate facuta se adauga mirodenii, sare, piper, foi de dafin, marar uscat, putina boia de ardei dulce.Se toaca rondele prazul si slanina cubulete.Se calesc usor impreuna cu carnea scursa din marinata si cu usturoiul taiat rondelute si se amesteca totul cu varza.Se lasa sa se faca bine pe foc, amestecand mereu.Spre sfarsit se da un pic la cuptor.Se serveste calda spre fierbinte cu ardei iuti, vin rosu si paine rumenita si frecata cu usturoi.
Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mistret pe varza ca-n Banie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ionix 1

05.03.2010, 17:10

si mie-mi place carnea de mistret... pacat ca mananc foarte rar cred ca-i tare buna mancarica ta

ANCA 1

05.03.2010, 21:05

mistret, cred ca o data am mancat... stiu ca-i tare bun

epurasha2bb 1

05.03.2010, 21:10

bun, bun da' rarrrrr!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne in sos cu legume