Mistret pe varza ca-n Banie

de epurasha2bb in Porc, 5 Mar 2010 | 6219 vizualizari

 

Cum nu am vazut rubrica pentru vanat am postat la porc ca si mistretul tot un porc e! dar ce porc gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza,
  • 1 fir de praz,
  • cateva bucatele de sunculita afumata,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 cana de Zaibar,
  • o ramurica de cimbru,
  • 2 foi de dafin,
  • boia de ardei dulce,
  • marar uscat.
  • Pt .carnea de mistret:
  • o marinata din otet din vin cateva linguri,
  • 2 liguri de ulei,
  • foi de dafin,
  • boabe de piper,
  • sare si 1/2 pahar de vin.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mistret pe varza ca-n Banie:

Se tine carnea de mistret taiata bucatai mari in marinata cateva ore cel putin.
Varza se taie suvite maricele si se pune intr-o tigaie adanca cu putin ulei la calit.Se amesteca mereu, cand e pe jumatate facuta se adauga mirodenii, sare, piper, foi de dafin, marar uscat, putina boia de ardei dulce.Se toaca rondele prazul si slanina cubulete.Se calesc usor impreuna cu carnea scursa din marinata si cu usturoiul taiat rondelute si se amesteca totul cu varza.Se lasa sa se faca bine pe foc, amestecand mereu.Spre sfarsit se da un pic la cuptor.Se serveste calda spre fierbinte cu ardei iuti, vin rosu si paine rumenita si frecata cu usturoi.
Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mistret pe varza ca-n Banie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ionix 1

05.03.2010, 17:10

si mie-mi place carnea de mistret... pacat ca mananc foarte rar cred ca-i tare buna mancarica ta

ANCA 1

05.03.2010, 21:05

mistret, cred ca o data am mancat... stiu ca-i tare bun

epurasha2bb 1

05.03.2010, 21:10

bun, bun da' rarrrrr!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!