Mititei din peste cu blenderul Oster

de AlexTeacher in Peste, 23 Mar 2015 | 5422 vizualizari

COMENTARII (21)

Ela68 1

23.03.2015, 12:13

astia sunt dementiali, ii recomand, i-am gustat si stiu cum sunt !

deyutzky 1

23.03.2015, 12:16

hmmm, peste de post n-am mai vazut dar as manca la cat de bine arata mititeii astia!!

Gherca Daniela 1

23.03.2015, 12:19

arata tare bine!

Merisor 1

23.03.2015, 12:25

Deyu, e pentru perioada postului, pentru zilele cu dezlegare la peste

deyutzky 1

23.03.2015, 12:39

Meri, asa am banuit si eu

MotanLaOale 1

23.03.2015, 12:51

buni buni

Catalina L 1

23.03.2015, 13:39

simona72 1

23.03.2015, 13:40

Hm, tocmai am in plan sa fac peste, dar mai intai trebuie cumparat...imi place reteta si am pus-o la pastrare. Dar, totusi, gheata de ce se pune arata bestial!

Oana 1

23.03.2015, 13:41

Parol ca sunt tare gustosi! Iamiii!

mihaelar63 1

23.03.2015, 14:02

Chiar ieri mi-a sarit in atentie cuvintele mititei de peste ) . Perfect

AlexTeacher 1

23.03.2015, 14:27

Gheata ii face pufosi si cand faci humus si este fierbinte, incearca sa adaugi gheata in el cand il blendezi.

mihaelar63 1

23.03.2015, 15:36

Multumim de pont . Gata l-am bagat la cutiuta

miki_a 1

23.03.2015, 21:59

Multumim pentru retete si sfaturi!

Carmen 1

25.03.2015, 12:17

bun.bun

Panacris 1

25.03.2015, 12:35

Interesant! De probat!

dantes 1

25.03.2015, 13:54

Super!

Criss 1

25.03.2015, 14:14

Interesanta reteta. N-am mai mazut/auzit de mititei din peste.

Geanina87 1

25.03.2015, 16:02

Lau 1

25.03.2015, 20:36

jolygina 1

26.03.2015, 00:04

bettyC 1

02.04.2015, 18:39

wow cum arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Suc natural de portocale cu grefruit