Mititei din peste cu blenderul Oster

de AlexTeacher in Peste, 23 Mar 2015 | 3864 vizualizari

COMENTARII (21)

Ela68 1

23.03.2015, 12:13

astia sunt dementiali, ii recomand, i-am gustat si stiu cum sunt !

deyutzky 1

23.03.2015, 12:16

hmmm, peste de post n-am mai vazut dar as manca la cat de bine arata mititeii astia!!

Gherca Daniela 1

23.03.2015, 12:19

arata tare bine!

Merisor 1

23.03.2015, 12:25

Deyu, e pentru perioada postului, pentru zilele cu dezlegare la peste

deyutzky 1

23.03.2015, 12:39

Meri, asa am banuit si eu

MotanLaOale 1

23.03.2015, 12:51

buni buni

Catalina L 1

23.03.2015, 13:39

simona72 1

23.03.2015, 13:40

Hm, tocmai am in plan sa fac peste, dar mai intai trebuie cumparat...imi place reteta si am pus-o la pastrare. Dar, totusi, gheata de ce se pune arata bestial!

Oana 1

23.03.2015, 13:41

Parol ca sunt tare gustosi! Iamiii!

mihaelar63 1

23.03.2015, 14:02

Chiar ieri mi-a sarit in atentie cuvintele mititei de peste ) . Perfect

AlexTeacher 1

23.03.2015, 14:27

Gheata ii face pufosi si cand faci humus si este fierbinte, incearca sa adaugi gheata in el cand il blendezi.

mihaelar63 1

23.03.2015, 15:36

Multumim de pont . Gata l-am bagat la cutiuta

miki_a 1

23.03.2015, 21:59

Multumim pentru retete si sfaturi!

Carmen 1

25.03.2015, 12:17

bun.bun

Panacris 1

25.03.2015, 12:35

Interesant! De probat!

dantes 1

25.03.2015, 13:54

Super!

Criss 1

25.03.2015, 14:14

Interesanta reteta. N-am mai mazut/auzit de mititei din peste.

Geanina87 1

25.03.2015, 16:02

Lau 1

25.03.2015, 20:36

jolygina 1

26.03.2015, 00:04

bettyC 1

02.04.2015, 18:39

wow cum arata

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă din piept de curcan cu tăiței de casă

ieri la 21:27

Cartofi în crustă de sare

ieri la 20:03

Tocăniță din carne de curcan, pui și porc

ieri la 19:36

Tocanita de legume cu maruntaie de vitel

de oanapl 7

ieri la 13:33

Supa crema de rosii

de oanapl 7

ieri la 12:49

RETETA RECOMANDATA
Suc natural de portocale cu grefruit