Mousse de ton

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2011 | 2336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton (in ulei de masline – cutie de 185 g)
  • 4 fileuri de hamsii (in ulei)
  • 30 g capere mici
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • 250 g mascarpone
  • paine neagra prajita
  • cateva frunze de spanac pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ton:

Scurgem uleiul din conserva de ton. Taiem fileurile de hamsii marunt, apoi clatim caperele.


Punem tonul, hamsiile, caperele intr-un castron cu zeama de lamaie si le tocam cu belnderul. Adaugam mustar si mascarpone si amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza compozitia. Punem crema la frigider pentru 15 – 20 minute.


Intre timp taiem in cercuri painea neagra si o prajim. Punem spuma (mousse) de ton pe paine cu ajutorul unui sprit si decoram cu frunze de spanac.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ton" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

onuta 1

08.02.2011, 11:52

yammy yam, foarte bun

laylalala 1

08.02.2011, 17:34

epurasha2bb 1

09.02.2011, 17:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu avocado