Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2015 | 691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 grame mozzarella
  • 1 albus de ou
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri pesmet amestecat cu sare/piper
  • 1 conserva de linte
  • 2 cepe rosii taiate julienne
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata:

Mozzarella se taie felii, care se tavalesc prin faina, apoi albus de ou, pesmet si din nou albus de ou si pesmet. 

Se aseaza intr-o tava care se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute, introcandu-le pe cealalta parte pe la jumatatea timpului. 

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se agauga ceapa. Se gateste la foc mic, amestecand frecvent pana cand aceasta devine dulce si s-a inmuiat, aproximativ 15-20 de minute. La final, se adauga lintea din conserva, clatita in prealabil sub jet de apa rece pentru indepartarea excesului de sare.

Se condimenteaza si se amesteca pentru omogenizare, lasand-o pe foc inca 3-4 minute. 

Se servesc feliile de mozzarella pane impreuna cu salata calda de linte si ceapa caramelizata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

28.06.2015, 18:11

super

Gicuta69

Gicuta69 1

28.06.2015, 21:33

MotanLaOale

MotanLaOale 1

28.06.2015, 22:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53