Muffins

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2014 | 3668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 4 linguri iaurt
  • 1 ou
  • 4 linguri ulei
  • 1/4 ardei rosu
  • 3 linguri cu mazare
  • 2 crenvusti
  • 20 gr parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins:

Mai intai punem cuptorul sa se incalzeasca la 180 grade deoarece briosele se vor prepara destul de rapid.


Punem intr-un bol faina si o amestecam cu praful de copt.


Oul il batem spuma si il adaugam la faina impreuna cu iaurtul si uleiul.


Ardeiul il spalam si il taiem cuburi mici .Crenvustii ii taiem tot cuburi mici.


Adaugam la compozitia cu faina ardeiul,mazarea,crenvustii si parmezanul.Daca este necesar puneti sare.


Amestecam bine toate ingredientele si compozitia obtinuta o punem in formele de briose cu ajutorul unei linguri.


Dam la cuptorul incins pana se rumenesc usor la suprafata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Reteta-Video 1

12.03.2014, 14:54

Mai ai?

elucubratiiculinare 1

12.03.2014, 17:29

servesc si eu?

Andreea Caroline 1

14.03.2014, 08:45

Cu mare drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciuperci si carne de curcan