Muffins cu ciocolata

de deyutzky in Prajituri, 21 Sep 2013 | 6501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru 15 bucati:
  • 250 gr faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ou
  • 1 plic zahar vanilat
  • 175 gr zahar
  • o cana lapte caldut (aprox 250 ml)
  • 90 ml ulei
  • 3 linguri crema de ciocolata (nutella, finetti etc.) sau 100 gr ciocolata topita.
  • 1 fiola esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ciocolata:

Intr-un bol se amesteca faina cu cele 2 linguri de cacao si praful de copt.

Adaugam oul, zaharul vanilat, zaharul tos, uleiul si laptele caldut si mixam.

Punem si crema de ciocolata impreuna cu esenta de rom si continuam sa mixam pana la omogenizare.

Intr-o tava punem formele de muffins iar in ele vom pune hartiutele pt copt.

Umplem fiecare forma cu compozitia obtinuta, cca 3/4 din forma.

Dam tava la cuptor pentru aprox. 20 de minute la foc mediu.

Verificam cu o scobitoare daca sunt facuti, daca mai este nevoie se mai lasa cateva minute.

Se scot din forme si se lasa la racit.

Veti obtine niste pufosenii delicioase, iar daca va raman si pentru a2-a zi, vor fi si mai fragede.

Am ornat cu crema de ciocolata amestecata cu putin unt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu banane si nuci