Muffins cu mac si pere

de alinutza1983 in Dulciuri, 11 Sep 2011 | 2947 vizualizari

 

briose delicioase de sezon...

 

INGREDIENTE

  •  100 g unt
  • 300 g faina
  • 2 oua mari
  • 200 ml iaurt
  • 150 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2-3 linguri seminte mac
  • 2-3 pere

Pentru decor

  • ciocolata alba topita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu mac si pere:

 1. Amestecam bine untul cu zaharul, pana obtinem o compozitie cremoasa, apoi incorporam ouale unul cate unul; turnam peste si iaurtul si, la final, turnam in ploaie faina amestecata cu praful de copt si macul.
Tot acest amestec se omogenizeaza bine si ulterior se pun in fiecare forma de briosa (am folosit forma de silicon) cate doua linguri de compozitie si asezam deasupra cate trei felii de para.

  2.Asezam toate formele de briose intr-o tava incapatoare si le dam la cuptor cca 15-20 min.
Cand sunt gata briosele, se decoreaza dupa plac cu zahar pudra sau ciocolata alba topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu mac si pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de branza si iaurt cu vanilie