Muffins cu oua de ciocolata

de RuxyRux in Dulciuri, 3 Apr 2016 | 2532 vizualizari

 

 
Senzatie cu ciocolata!
Numai bune de pus pe masa pascala...le recomand din toata inima, pline ochi de ciocolata cu o textura perfecta....sunt extraordinar de delicioase! 

 

INGREDIENTE

  • 130 gr. unt gras( 82%)
  • 3 oua
  • 200 gr. zahar brun pudra(facut la masina de cafea)
  • 50 gr. cacao
  • 300 gr. faina
  • 1 cana de lapte
  • 1lingurita praf de copt
  • vanilie
  • un praf de sare
  • oua de ciocolata 20 bucati(bombonele mici)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu oua de ciocolata:

Untul se mixeaza cu zaharul pudra si vanilia timp de 3 minute sau pana se inmoaie si se omogenizeaza( compozitia e mai densa).

Se adauga ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare.

Se pune faina, sarea, se mixeaza in continuare, apoi pudra de cacao, praful de copt si la final laptele putin cate putin pana obtinem o crema. 

Se pun hartiutele in forme, apoi se  pune cu lingura compozitia  si la mijloc se asaza oul de ciocolata.

Se coc prajiturile la 180 de grade, in jur de 20 de minute, se face testul scobitorii intr-o margine).

Le lasam la racit zece minute, apoi le scoatem din forme.

Sunt o minunatie!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu oua de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:19

Laurici...ti-as prepara o tava pentru teroristii tai minunati! ) Multumesc draga mea!

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:19

Geanina

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:20

Marius

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant