Mujdei de usturoi

de COSTEO in Sosuri, 18 Sep 2013 | 21145 vizualizari

 

Sunt un mare consumator de usturoi si imi place sa il prepar in diverse feluri. Mananc in fiecare zi mujdei, mai ales la preparatele din carne si la cele din cartofi. Tocmai de aceea, m-am gandit sa va arat si voua, cum prepar eu, banalul mujdei de usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani usturoi
  • sare
  • 120 ml ulei
  • optional rosie mica(sau bulion)
  • zeama lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi:

Usturoiul se curata, cateii de usturoi se zdrobesc. Peste acestia se pune sare - dupa gustul fiecaruia - apoi il frecam cateii de usturoi zdrobiti cu ulei si sucul de lamaie pana obtinem o pasta omogena. La final putem adauga o rosie mica (decojita) si tocata foarte marunt. Rosia o putem inlocui cu o lingurita de bulion.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Mujdeiul de usturoi se poate face cu vin rosu.

2

Cu marar sau patrunjel.

3

Paine unsa cu mujdei de usturoi,este o specialitate ungureasca

4

Mujdeiul de usturoi,de preferat,nu e bine de tinut la frigider in recipient de sticla care are capac,pentru ca se oxideaza si nu mai e bun de mancat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lavinia 1

18.09.2013, 19:01

bun

Panacris 1

18.09.2013, 19:59

Interesantă varianta cu roșii

COSTEO 1

18.09.2013, 20:18

Da fff bun cu rosii,daca e de casa e si mai buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema de usturoi