Musaca de cartofi

de fluturas in Mancaruri cu carne, 15 Dec 2009 | 60101 vizualizari

COMENTARII (21)

danygospodina 1

15.12.2009, 17:26

Sigur nu-i lasagna? Suuuper.

ionix 1

15.12.2009, 17:50

arata super super... si eu fac musaca dar de obicei mi se cam sfarama cartofii.. o sa fac reteta ta... bun bun

liana_geicu 1

15.12.2009, 19:01

Este si preferata mea, dar ultima data cand am facut musaca am fiert cartofii si i-am facut piure! cred ca o sa mai fac si eu ca nu am mai facut de muult!

Bunica 1

16.12.2009, 08:26

fluturas, ai facut musaca,ca la carte ! De la cine ai invatat reteta ? E suuuuuuper buna !

Bunica 1

16.12.2009, 08:29

Liana, asa cum ai facut tu e musacaua lenesului sau pentru bebei . Doamne fereste ca tu ai fi lenesa. Te stiu eu bine ca nu esti, dar asa se spune.

gaby_duceag 1

16.12.2009, 09:22

bunica,si eu o fac ca Liana,si zau nu-i a lenesului,ca se aduna multe vase de spalat(oala-n care-i fierbi,cea in care incalzesti laptele,plus ala de farmat cartofii. ).Fluturas,in jur de ora 1,vin la masa!

fluturas 1

16.12.2009, 12:13

multumesc tuturor pentru aprecieri!
Bunica,am tot modificat de-a lungul timpului reteta mamei mele si a iesit asa!
Gaby, te primesc cu mare placere!

Bunica 1

17.12.2009, 09:54

gabi_d, este a lenesului care o mananca, nu a celui care o face. Pentru cel care o pregateste

crisad 1

17.12.2009, 10:52

buna musacaua as manca si eu o portie cam asa o fac si eu

gaby_duceag 1

17.12.2009, 11:13

daaaa bunica,e usor de mestecatcorect

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:13

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:14

rivka 1

27.12.2009, 19:02

e buna si noua ne place dar eu nu pun cascaval.

mai fac asemanator si altfel, carnea tocata o amestec cu praz tocat si in ouale batute ce le torn deasupra inainte sa o pun la cuptor pun 2 lingurite de curry indian...

Oana 1

09.01.2010, 12:32

Mmmm, asa facea si mama Apoi am renuntat la prajit si am fiert cartofii rondele si am ajuns la cartof piure , cand au inceput sa pape piticii Muraturile alea arata intr-un mare fel

silvi0ara 1

18.02.2010, 11:51

Vorba Oanei,asa o faceam si eu pe vremuri,acum fierb cartofii.Oricum e tare bun.

ionela2682 1

10.03.2010, 14:12

bravo!

nadina73 1

11.03.2010, 00:17

oau.............arat grozav de bine ,nu am mai facut cred ca de ani de zile,o ideie geniala,bravo

babi5 1

28.09.2013, 20:34

Xandrinne 1

29.09.2013, 08:36

Lorra 1

07.10.2013, 18:16

O bunatate !!!

roxana_simona 1

07.10.2013, 23:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu ragu de carne si sos bechamel