Musaca de vinete

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2013 | 16293 vizualizari

 

Cand am facut-o nu stiam ca ajung si pe aici,asa ca n-am multe poze,cu etapele prepararii.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc , vita sau amestec ( in functie de doleante)
  • 4-5 vinete mai lungi
  • 5 cepe
  • bulion
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de vinete:

Se taie ceapa marunt,se amesteca cu carnea,se sareaza,pipereaza dupa gust si se caleste intr-o tigaie cu ulei incins.Separat vintele se spala se taie pe lungime,se sareaza,se lasa pe un servetel sa se scurga zeama din ele,apoi se prajesc si pe o parte si pe alta,nu foarte mult,cat sa se inmoaie.Se scot tot pe un servetel ca sa se scurga surplusul de ulei.

Dupa ce am scos carnea din tigaie,se adauga ouale si bulionul,se amesteca bine pana devine o compozitie omogena.Se aseaza in tava,cratita,un strat de vintete,un strat de carne,un strat de vinete,carne si iar vinete.Se da la cuptor intre 30-40 min.Se serveste calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete cu carne de porc si cascaval