Muschi de porc marinat la gratar

de ionix in Porc, 27 Ian 2010 | 9113 vizualizari

COMENTARII (20)

Teo 1

27.01.2010, 20:31

si eu repar acest sos ,care da un gust placut carnii!

madi_marin 1

27.01.2010, 20:45

n-am folosit niciodata mustar pentru a marina carnea. dar o sa incerc. interesanta ideea......

Brindusa 1

27.01.2010, 20:54

O bu- na- ta- te!

mihaelar63 1

27.01.2010, 21:01

ei ce as mai gusta eu din el

Rocsi 1

27.01.2010, 21:54

asa pun si eu in bait carnea pentru gratarul pe aragaz ....

ionix 1

28.01.2010, 08:37

Madi, te sfatuiesc sa incerci... asa-i Brindusa, o bunatate
eu mai am si alte modalitati de marinat pt gratar, cel de aragaz, dar asta-mi place cel mai mult...
Mihaela, cu mare drag daca-mi dai si mie niste cerb cu legume de la tine

gaby_duceag 1

28.01.2010, 12:00

ce buuun.am si io carne dezghetata in frigider ,numa chilli n-am da' nu-i bai

ionix 1

28.01.2010, 12:12

Gabitzu meu, pui piper sau boia iute si gata ai revolvat problema... ti pup...
ps: remi ala e enervant de obsedant

Miha 1

28.01.2010, 12:41

Noi mancam destul de rar carne de porc, dar pentru cand voi avea in meniu voi avea in vedere reteta.

Miha 1

28.01.2010, 12:42

Gaby, treci la treaba, mai lasa netul.

ionix 1

28.01.2010, 18:23

asa-i Gaby, fa o prajiturica ceva si uimeste-ne... din nou... puuuuup

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:37

ete la ele.ionixule,azi am facut prajiturica ta cu gem ,frisca si foi cu miere.abia astept sa se inmoaie.duminica am facut un tort minunat cu frisca,mure,ciocolata ,nuci ,cafea si visinata;luni am facut checul anisoarei cu branza de vaci insa..insa..insa..cum sa pun retete fara poze,mi le sterge cezarrade de mine

ionix 1

28.01.2010, 18:40

gabyy, s afaci poze si sa postezi reteta... tort? vreau si yo pai, ai fost mai harnica decat mine....
la mine sotul zice sa le sterg pe cele naspa, ca cica ma fac de ras

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:43

la mine m-am trezit ca-i gol aparatul inainte de a le descarca.fusese ziua lu' taica-miu si a facut sora-mea poze,poate gaseste vreuna din care sa pot decupa o felie de tort

ionix 1

28.01.2010, 18:48

bwahahahahaha... fata, esti cea mai tare... ah, ii urez, asa cu intarziere, la multi ani tatalui tau... pup

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:49

multumesc frumos!a implinit cu 30ani mai mult decat mine.ghici cat?46,nu?

ionix 1

28.01.2010, 18:51

ah, pai tu ai 16??? eu care credeam ca de abia-ti faci buletinul... nu ai 14? tsk tsk tsk...

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:53

ionix 1

28.01.2010, 18:55

mai, nu rade... ca poate asa trec si eu ca am 15-16 ani... wohoo

ANCA 1

28.01.2010, 20:26

mor aici!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos