Muschi de porc marinat la gratar

de ionix in Porc, 27 Ian 2010 | 8232 vizualizari

 

il fac marinat pentru ca simplu, pe gratarul de la aragaz, n-ar avea niciun gust....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc
  • circa 5 linguri cu mustar 
  • 2 linguri cu unt moale
  • cimbru uscat 
  • oregano uscat
  • pudra de chili
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc marinat la gratar:

 

Se face o pasta amestecand mustarul cu untul moale. 

Se amesteca  pentru  a se incorpora bine.

Apoi se pune cimbrul, oregano, pudra de chili si sare, dupa gust. Cu sosul acesta vom unge carnea.

Muschiul de porc se taie felii si se las in putin apa rece cu sare, circa 10 minute.

Dupa aceea, se ia bucata cu bucata,  se acopera cu folie alimentara de plastic si se bate cu un ciocan de bucatarie.

Folia alimentara se pune pentru a nu se rupe fasii carnea.

Apoi, se ia bucata cu bucata si se unge cu sosul facut din mustar. Bucatile se pun una peste alta intr-un bol, se acopera cu folie alimentara bolul si se da la frigider.

Se lasa la frigider circa 4-5 ore iar apoi punem pe gratar.

Noi am mancat alaturi de soteul de legume.

 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:53

ionix 1

28.01.2010, 18:55

mai, nu rade... ca poate asa trec si eu ca am 15-16 ani... wohoo

ANCA 1

28.01.2010, 20:26

mor aici!!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute daneze cu sos de ienibahar cu marar verde