Ceafa de porc umpluta

de La Ancuta in Porc, 28 Noi 2010 | 8448 vizualizari

 

foarte frageda si buna

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ceafa de porc fara os
  • 300 g bacon
  • 6 cepe
  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana vin alb
  • sare piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc umpluta:

Se curata ceapa si se taie julien. baconul se taie felii subtiri.


Carnea se spala si se taie felii mai groase, dar nu pana jos. In partea de jos carnea trebuie sa ramana netaiata. Se condimenteaza cu sare si piper


Se pune in tava si se umple buzunarele formate (unul cu ceapa, unul cu bacon). optional se mai pot 1-2 cepe care se pun in tava pe langa carne.


Se pune apa si vinul peste ceafa, se acopera cu un capac si folie de aluminiu si se lasa la frigider 12-24 de ore.


A doua zi se scoate din frigider si se da la cuptor pentru 2 ore, la foc potrivit.


Se feliaza si se serveste cu garnitura si muraturi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

stefania 1

01.12.2010, 21:28

Supeeeeeer ! Am salivat instant ! Sigur o voi face si inca de multe ori cred. Combinatia de ceafa/ceapa/sunca este superba !

La Ancuta 1

01.12.2010, 21:42

Stefania multumesc. Si noua ne-a placut, cu toate ca nu prea mancam porc

Panacris 1

23.12.2012, 17:16

Super! Tocmai am pus-o la meniul ptr masa de Craciun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafă de porc marinată cu orez la cuptor