Ceafa de porc umpluta

de La Ancuta in Porc, 28 Noi 2010 | 10332 vizualizari

 

foarte frageda si buna

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ceafa de porc fara os
  • 300 g bacon
  • 6 cepe
  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana vin alb
  • sare piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc umpluta:

Se curata ceapa si se taie julien. baconul se taie felii subtiri.


Carnea se spala si se taie felii mai groase, dar nu pana jos. In partea de jos carnea trebuie sa ramana netaiata. Se condimenteaza cu sare si piper


Se pune in tava si se umple buzunarele formate (unul cu ceapa, unul cu bacon). optional se mai pot 1-2 cepe care se pun in tava pe langa carne.


Se pune apa si vinul peste ceafa, se acopera cu un capac si folie de aluminiu si se lasa la frigider 12-24 de ore.


A doua zi se scoate din frigider si se da la cuptor pentru 2 ore, la foc potrivit.


Se feliaza si se serveste cu garnitura si muraturi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

stefania 1

01.12.2010, 21:28

Supeeeeeer ! Am salivat instant ! Sigur o voi face si inca de multe ori cred. Combinatia de ceafa/ceapa/sunca este superba !

La Ancuta 1

01.12.2010, 21:42

Stefania multumesc. Si noua ne-a placut, cu toate ca nu prea mancam porc

Panacris 1

23.12.2012, 17:16

Super! Tocmai am pus-o la meniul ptr masa de Craciun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

de Rocsi 9

ieri la 18:20

Prajitura belea....de buna

pe 14.06 la 17:32

Mozzarela sticks

pe 14.06 la 15:29

Rosii si dovlecei umpluti - Gemista

pe 14.06 la 13:00

Ciuperci umplute cu bulgur

de Rocsi 9

pe 13.06 la 20:38

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu varza murata