Pilaf cu cartofi la cuptor

de noiinbucatarie in Porc, 26 Dec 2016 | 554 vizualizari

 

Pilaf ca pe vremea bunicii, cu cartofi si carne de porc facut la cuptor. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/pilaf-cu-cartofi-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  •     500 g carne de porc
        1 cana de orez
        4-5 cartofi
        2 cepe
        marar
        sare
        piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu cartofi la cuptor:

Portionam carnea si o punem in tava. Cartofii curatati de coaja ii taiem rondele si ii punem langa carne in tava. Adaugam si ceapa taiata marunt si orezul.




Condimentam cu sare si piper, adaugam apa si dam la cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute. Din cand in cand mai mestecam in orez si mai adaugam apa. Cand este gata, adaugam mararul.



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si pasta de tomate daca vreti.

2

Alte legume sunt binevenite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

noiinbucatarie 1

27.12.2016, 11:25

stiti cat este de gustos?

Rocsi 1

28.12.2016, 10:54

Pilaf cu cartofi chiar nu am mancat niciodata, dar nu cred ca are ce sa fie rau

noiinbucatarie 1

28.12.2016, 11:12

este foarte gustos, incercati sa faceti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tochitură