Pilaf cu cartofi la cuptor

de Rahela Velicu in Porc, 26 Dec 2016 | 2773 vizualizari

 

Pilaf ca pe vremea bunicii, cu cartofi si carne de porc facut la cuptor. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/pilaf-cu-cartofi-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  •     500 g carne de porc
        1 cana de orez
        4-5 cartofi
        2 cepe
        marar
        sare
        piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu cartofi la cuptor:

Portionam carnea si o punem in tava. Cartofii curatati de coaja ii taiem rondele si ii punem langa carne in tava. Adaugam si ceapa taiata marunt si orezul.


Condimentam cu sare si piper, adaugam apa si dam la cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute. Din cand in cand mai mestecam in orez si mai adaugam apa. Cand este gata, adaugam mararul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si pasta de tomate daca vreti.

2

Alte legume sunt binevenite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

27.12.2016, 11:25

stiti cat este de gustos?

Rocsi 1

28.12.2016, 10:54

Pilaf cu cartofi chiar nu am mancat niciodata, dar nu cred ca are ce sa fie rau

Rahela Velicu 1

28.12.2016, 11:12

este foarte gustos, incercati sa faceti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la ceaun