Snitel cu susan si piure de cartofi

de kamy in Porc, 9 Dec 2010 | 3112 vizualizari

 

susanul imi place ff mult ,asa ca nu pierd nici o ocazie sa nu-l folosesc

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2-3 lg.seminte susan
  • 3 oua
  • faina
  • sare,piper
  • cartofi
  • unt
  • lapte
  • nucsoara
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel cu susan si piure de cartofi:

Intai am curatat cartofii,i-am spalat,i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert in apa cu sare.


Muschiuletul l-am spalat,l-am sters si i-am indepartat pielitele cu un cutit ascutit si care taie bine.L-am taiat felii ca ptr snitele(nu prea groase)le-am batut bine,le-am sarat si piperat.


Ouale le-am batut bine(intr-o farfurie adanca)cu putina sare,am adaugat 3 lg.seminte susan,faina cat sa devina ca o pasta mai grosuta si la sfarsit am pus 1-2 lg.apa minerala,pana ajunge la consistenta unei compozitii ca de clatite,putin mai groasa.


Am trecut snitelele prin compozitie si le-am prajit pe ambele parti,in uleiul incins,dupa care le-am asezat pe servetele absorbante.


Cartofii dupa ce s-au fiert(cand ii incercam cu furculita se rup)ii scurgem de apa,cu un mixer ii batem bine,adaugam unt sau margarina(1-2 ling.)dupa care lapte,pic cu pic ca la maioneza(asa piureul va deveni ff pufos).punem sare dupa gust si nucsoara,daca va place.


Noi am servit cu salata verde cu ridichi si usturoi.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu susan si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

kamy 1

21.12.2010, 21:29

miuta...ms

Dana Cristea - pusikmea 1

03.02.2011, 14:21

tocmai ce le-am facut si eu acum, sunt delicioase

kamy 1

04.02.2011, 14:09

dana...sper sa-i fi placut si piticului

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc