Spata de porc cu legume la Multicooker

de Bya Ralu in Porc, 5 Ian 2016 | 3388 vizualizari

 

Reteta este luata de pe internet,era facuta la tigaie,eu am vrut o carne frageda si am facut-o la Multicooker
Aceasta reteta minunata a fost pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata de porc
  • 1 pahar de vin alb
  • mustar marinat boabe
  • 1 buc praz
  • 1/2 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • o conserva ananas
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spata de porc cu legume la Multicooker:

Spata de porc se taie bucati,se condimenteaza pe ambele parti,se stropeste cu ulei de masline si sos de soia si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider.

Se pun bucatiile de carne impreuna cu sosul format in vasul de la Multicooker,adaugand mustarul,usturoiul taiat feliute,ardeiul taiat julien,morcovul taiat felii subtiri si vinul alb.

Se stropeste cu cateva picaturi de soia,se amesteca cu grija,punem jumatate de pahar de apa,se seteaza functia Boil pentru circa 40-60 minute(se verifica intre timp daca scade zeama se completeaza cu apa).

Cu 5 minute inainte sa se termine programul se pune prazul taiat rondele.

Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam rondelele de ananas scurse,la prajit pe ambele parti.

 

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

miki_a 1

06.01.2016, 12:25

Faina combinatia cu ananas!

Bya Ralu 1

06.01.2016, 15:26

Zamfira 1

09.01.2016, 08:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu carne de porc