Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles

de Satisfyyourcravings in Porc, 14 Apr 2016 | 565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carotfi
  • 500 grame telina
  • 700 grame varza de Bruxelles
  • 100 grame cascaval
  • 1 catel de usturoi
  • 100 grame Chorizo
  • 25 grame unt
  • 50 grame pesmet
  • 100 ml lapte
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles:

Se curata cartofii si se taie cuburi la fel ca si telina. Se fierb in apa sarata 20 de minute.


Se curata varza de Bruxelles, se taie in jumatati si se gateste la steamer 7 minute.


Se da branza pe razatoare si se taie usturoiul si Chorizo felii.


Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se adauga Chorizo. Se lasa sa se prajeasca pana devine crocant. Se adauga usturoiul si se mai lasa 2 minute.


Se transforma cartofii si telina in piure. Se amesteca cu varza, Chorizo, lapte si unt si se amesteca bine.


Se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor, se aseaza branza amesteca cu pesmet deasupra si se gateste la 180 de grade, 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

15.04.2016, 08:42

Place!

Geanina87 1

15.04.2016, 09:00

-Licurici- 1

15.04.2016, 09:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta