Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles

de Satisfyyourcravings in Porc, 14 Apr 2016 | 760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carotfi
  • 500 grame telina
  • 700 grame varza de Bruxelles
  • 100 grame cascaval
  • 1 catel de usturoi
  • 100 grame Chorizo
  • 25 grame unt
  • 50 grame pesmet
  • 100 ml lapte
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles:

Se curata cartofii si se taie cuburi la fel ca si telina. Se fierb in apa sarata 20 de minute.


Se curata varza de Bruxelles, se taie in jumatati si se gateste la steamer 7 minute.


Se da branza pe razatoare si se taie usturoiul si Chorizo felii.


Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se adauga Chorizo. Se lasa sa se prajeasca pana devine crocant. Se adauga usturoiul si se mai lasa 2 minute.


Se transforma cartofii si telina in piure. Se amesteca cu varza, Chorizo, lapte si unt si se amesteca bine.


Se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor, se aseaza branza amesteca cu pesmet deasupra si se gateste la 180 de grade, 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

15.04.2016, 08:42

Place!

Geanina87 1

15.04.2016, 09:00

-Licurici- 1

15.04.2016, 09:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pulpa de porc dezosata