Stufat de porc cu farfale

de Valclaudia in Porc, 18 Mai 2014 | 1369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. pulpa de porc
  • 7-8 fire de ceapa verde
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de porc cu farfale:

Taiem carnea bucati potrivite ca marime si o punem la prajit in cateva linguri de ulei.


Intre timp curatam si spalam ceapa, apoi o taiem rondele.


O punem in cratita peste carne, adaugam 1 cana cu apa , condimente (sare si piper dupa gust) si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade apa si constatam ca si carnea e fiarta suficient.


Punem rosiile pasate, amestecam, presaram marar verde tocat si servim cu farfale (pe care le fierbem urmand instructiunile de pe ambalaj).


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de porc cu farfale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

18.05.2014, 19:44

cristeena20 1

18.05.2014, 20:20

Lia_ 1

19.05.2014, 21:50

bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Stufat de porc scaldat in sampanie