Cartofi la cuptor cu friptura de porc

de Constelatialeu in Porc, 8 Feb 2013 | 4554 vizualizari

 

Imi doream sa mananc niste cartofi la cuptor,pe langa nelipsita carnita.Cu doi lei in familie e cam greu sa lipseasca carnita.Asadar am gatit strict cat am mancat aseara.

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi potriviti
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 -2 capatana usturoi
  • 1 cana apa
  • 1 lingurita de ''secretul gustului''
  • cca 500 g carne porc
  • 1 cana bulion
  • piper
  • sare
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu friptura de porc:

Am curatat cartofii si i-am taiat in 4 (am ales cartofii cam de aceleasi dimensiuni ca sa se faca toti in acelasi timp), am adaugat peste ei uleiul de masline, usturoiul taiat, lingurita de ''secretul gustului'' si cana de apa. Am dat tava la cuptor la foc moderat. Carnea am condimentat-o cu sare, piper si cimbru, am pus un pic de ulei si o cana de apa si am bagat-o si pe ea la cuptor. Cand a fost aproape gata am adaugat bulionul.


Am servit cartofii cu friptura si vanata umpluta. Sa aveti pofta sau nu, dupa preferinte !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

babi5 1

08.02.2013, 12:38

Bunaaaaaaaaaaa!!! mincarica sa traiasca bucatareasa ani multi cu sanatate sa gateasca bine si sa impartaseasca retetele cu noi ..

Constelatialeu 1

08.02.2013, 13:15

Multumesc Babi !

Rocsi 1

08.02.2013, 20:53

Bun meniu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc la cuptor cu garnitură de cartofi