Taitei cu omleta, varza si carne de porc la gratar

de Satisfyyourcravings in Porc, 13 Apr 2018 | 2097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame taitei asiatici
  • 3 bucati friptura de porc
  • 3 linguri sos Char Sui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1/4 varza alba
  • 2 cepe verzi
  • 2 oua
  • ulei
  • sos picant pentru servit (eu am folosit Sriracha)
  • Pentru sos:
  • 1 lingura vin pentru gatit (Shaoxing)
  • 1/2 lingura sos de soia
  • 1 lingura Ketjap (sos dulce de soia)
  • 2 lingurite ulei de susan
  • 1/2 ligura sos Oyster (optional)
  • 1 lingurita zahar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu omleta, varza si carne de porc la gratar:

Carnea de porc se unge cu sosul Char Sui si se lasa la marinat minim 15 minute, apoi se gateste pe un gratar fierbinte, 3-4 minute pe parte. Se transfera pe un tocator si se taie fasii. 

Intre timp, se toaca legumele si se bat ouale ca pentru omleta. 

Se amesteca toate ingredientele pentru sos. 

Se fierb taitieii conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se incalzeste un wok sau o tigaie mare la foc mare cu putin ulei. Se gateste o omleta din cele doua oua care apoi se transfera pe tocator si se toaca felii. 

In aceeasi tigaie, se adauga legumele, mai putin ceapa verde si se soteaza 30 secunde. Se adauga taiteii si carnea si se amesteca bine. Se adauga sosul obtinut anterior si se gatesc 1-2 minute, amestecand frecvent. 

La final, se adauga omleta si ceapa verde. 

Se servesc cu sos picant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu omleta, varza si carne de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

dantes 1

14.04.2018, 09:10

diaconta 1

14.04.2018, 22:30

Ce retete interesante ai mi-ar placea sa fiu asa creativa

kytz 1

16.04.2018, 06:46

Foarte interesantă combinația! Sigur a ieșit o omletă delicioasă!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu afumatura