Stufat de porc scaldat in sampanie

de Sidy in Porc, 23 Ian 2012 | 2385 vizualizari

 

Aceasta reteta de stufat am pregatit-o cu carne de porc , dar se poate pregati si cu carne de miel , vitel sau iepure. Este la fel de gustos si cu carne mai usor digerabila, cum este carnea de pui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • 400 g rosii taiate in conserva
  • usturoi praf
  • sare
  • piper
  • 150 ml sampanie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura untura
  • frunze patrunjel verde
  • 400 g paste fainoase
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de porc scaldat in sampanie:

Curatam ceapa si o taiem solzisori, apoi o calim in putin ulei pina devine sticloasa. Rosia si ardeiul le taiem marunt si le adaugam la ceapa ce se caleste. Carnea o portionam felii. Untura o topim intr-o cratita, adaugam feliile de carne si le prajim pe toate partile. Le asezonam cu toate condimentele, adaugam ceapa calita si rasturnam sampania.Lasam sa fiarba la foc mic, acoperit.Daca mai trebuie mai adaugam sampanie. Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam rosiile din conserva, apoi presaram patrunjel verde tocat.


Servim stufatul alaturi de pastele fainoase fierte. Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de porc scaldat in sampanie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

alinutzika 1

23.01.2012, 18:46

bun bun

mirela0911 1

23.01.2012, 20:05

vreau o portie

Dana_Retetegg 1

24.01.2012, 15:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Stufat de porc cu farfale