Muschi de porc mexican si salata calda de legume

de papabundetot in Porc, 14 Iul 2013 | 4070 vizualizari

 

De foarte putine ori mi se intampla sa vad o reteta undeva si sa o pot face si eu exact asa cum e si asta nu pentru ca nu m-as descurca :) ci pentru ca imi place ca preparatele mele sa poarte amprenta mea si mai mult le adaptez gusturilor care noua ne plac. Am vazut odata la o emisiune culinara la TV o calatorie a unui bucatar prin Mexic si printre alte preparate era si o pasta/salata de fasole rosie,porumb si rosii si de aici am plecat eu cu aceasta reteta,de aceea am si denumit-o Muschiulet de porc Mexican :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 1 muschiulet de porc (eu ii spun pestisor)
  • 2 catei usturoi
  • 1 cepsoara
  • 150 gr porumb boabe din conserva
  • 250 gr fasole rosie din conserva
  • sos soia
  • cimbru,
  • curry,
  • boia
  • rosii uscate
  • 4 feliute carnat chorizo
  • 1 buchetel brocoli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc mexican si salata calda de legume:

Muschiuletul l-am sectionat pe lungine (nu de tot,doar cat sa se desfaca asa ca o carte),l-am batut cu ciocanul de carne pana cand s-a aplatizat. Porumbul,fasolea,usturoiul,cepsoara si carnatul chorizo le-am bagat la blender pentru a face o pasta din ele.Rosiile uscate le-am taiat marunt si intr-o tigaie incinsa cu putin ulei am pus apoi rosiile si pasta obtinuta la blender si le-am lasat 2-3 minute la foc iute pentru a se combina toate aromele intre ele.Am asezonat cu sos soia,curry si boia,iar apoi am pus aceasta compozitie in muschiulet. Am rulat partile laterale si capetele si le-am prins cu scobitori si am asezat muschiul intr-o tava cu putin ulei,deasupra am pus cimbru si am dat la cuptor pentru 1 1/2 ore.


Brocoli l-am taiat buchetele si l-am oparit in apa cu sare 2-3 min,apoi intr-o tava am pus putin ulei,cateva boabe de porumb si fasole pe care le pastrasem din conserve si am tras putin la tigaie,am adaugat si brocoli oparit.


A iesit o mancare gustoasa cu aroma mexicana


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc mexican si salata calda de legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Corinuta 1

14.07.2013, 16:08

bun a fost?

papabundetot 1

14.07.2013, 16:54

Cori...tare bunnnnnn

alilianaa 1

14.07.2013, 20:24

foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Muschi afumat ,la cuptor cu morcovi si cartofi fierti