Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune

de Bya Ralu in Porc, 10 Noi 2016 | 2662 vizualizari

 

Un deliciu,care se face rapid!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 1-2 linguri alune
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • 1 catel de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • vegeta/piper/peperoncino/ghimbir
  • frunze de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune:

Muschiuletul de porc se curata de pielite, se taie in doua, se stropeste cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza si se pune sos de soia deasupra.

Catelul de usturoi se curata si se taie felii.

Muschiul de porc se pune intr-o tava de ceramica,se pune vinul alb,deasupra punem usturoiul taiat felii si cateva frunze de busuioc proaspete.

Se pune in tava putina apa.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 60 minute.

Se ia folia si se lasa pana cand se rumeneste deasupra.

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi si cartofi prajti

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu cereale si galbiori