Muschiulet de porc impletit cu sos de usturoi

de Miha in Porc, 11 Sep 2010 | 9012 vizualizari

COMENTARII (20)

madi_marin 1

11.09.2010, 14:15

mmm...ce bine ca sunt prima....

Miha 1

11.09.2010, 14:17

epurasha2bb 1

11.09.2010, 14:57

cat de super arata! bravo miha! 5furci

silvi0ara 1

11.09.2010, 15:38

Ce imbietor arata.

gaby_duceag 1

11.09.2010, 15:40

foarte fain!

Miha 1

11.09.2010, 15:47

Multumesc dragelor!

dentistutza 1

11.09.2010, 15:56

cat de frumusel arata dar si cat de aromat tre' sa fie...nota 10!!!

ela 1

11.09.2010, 18:05

imi dai??????? ca tare mi-e foame.....

Rocsi 1

11.09.2010, 18:30

mmmmm

Bucataras Medi 1

11.09.2010, 18:31

bine mai arata................

nadina73 1

11.09.2010, 19:29

si eu am ajunsis flamanda rau

Bunica 1

11.09.2010, 19:47

Multumesc, Miha ! A fost foarte gustos muschiuletul !

Corinuta 1

11.09.2010, 20:36

Tu Miha, tu.......esti un mare chef

Miha 1

11.09.2010, 22:25

Ioiii...eu umblam pe la mesele vecine si cand colo am musafiri la masa. Da' va rog, poftiti.

Teo 1

12.09.2010, 22:44

de apreciat ideea cu impletitura !

Sylvia 1

13.09.2010, 10:20

Excelent arata si aici vinc u toate furculitele ai facut o multime de bunatati

Miha 1

13.09.2010, 10:31

Teo, impletitura se poate face si din fasii diferite de carne...porc,pui, vita sau porc cu vita.

Miha 1

13.09.2010, 10:32

Multumesc Silvia!

elena1988 1

22.03.2011, 18:29

Bya Ralu 1

15.01.2013, 00:44

excelent

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de porc cu cartofi noi si sos de coniac