Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii

de Oana in Porc, 1 Apr 2009 | 55692 vizualizari

 

O cina rapida si foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc, cam 500 g
  • 2 cartofi mari
  • un amestec de legume congelate
  • mirodenii
  • o lingura cu usturoi maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii:

Muschiuletul de porc l-am curatat bine si apoi l-am taiat feliute, dar nu de tot si l-am asezat intr-un vas de iena. Alaturi am pus doi cartofi mari, spalati si curatati, taiati pe lung si apoi felii groase.

Apoi am scos cutiuta cu mirodenii si am presarat sare, piper, cimbru, busuioc, ceapa verde uscata, salvie, iar pe cartofi niste rozmarin.

Pe langa cartofiori am pus si un amestec congelat de broccoli, morcovi, ardei gras si porumb pitic. Am acoperit tava cu folie si am lasat-o la cuptor, la foc mic. Spre final am adaugat o lingura mare cu usturoi maruntit. A iesit o bunatate si am mancat cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Oana 1

25.11.2009, 20:45

Bravo, Aura! ma bucur ca iti place!

babi5 1

14.12.2014, 15:21

trifadalia 1

09.03.2018, 15:42

cum ies de la birou direct la macelarie sa imi iau muschiulet de porc ( sper sa si gasesc) asa pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschi de porc marinat, cu mujdei de usturoi si rosii