Muschiulet de porc la gratar,cu salata.

de dicarmencitta1957 in Porc, 15 Apr 2010 | 6411 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Mancarea preferata a baietilor mei.Usor,rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 muschiuleti de porc.
  • 3 bucatele de carnat afumat de porc
  • .1 kg cartofi(cartofi de salata).
  • 1 salata mare.
  • 1 limeta(pentru zeama).
  • Otet balsamic(fiecare pune cum ii place,mai mult sau mai putin,eu am pus 2 linguri)
  • 4 andive.
  • 1 legatura de ridichi.
  • 6 sau 7 bastonase de surimi.
  • 3 sau 4 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • sare,
  • piper roz proaspat macinat,
  • tarhon uscat,
  • rozmarin,
  • legume uscate(aceste legume se gasesc la magazinele bio).
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc la gratar,cu salata.:

Muschiuletul de curata daca are pielite si se pregateste pentru pus pe gratarul cu capac si apa.Imi umezesc mainile cu ulei de masline extravirgin si ung foarte bine bucatile de muschiulet,ca sa iasa mai suculent,sa nu se arda sau sa nu fie prea uscat.Langa muschiulet am pus si 3 bucatele de carnat de porc afumat(din productie proprie de la tara).Curatam cartofi si ii taiem(eu am un aparat special si ies zimzati pe margini) si apoi ii punem in ceaunul cu ulei deja incins.Cartofii intotdeauna ii prajesc in ulei de palmier nehidrogenat.Separat curatam andivele,salata,ridiciile si taiem si surimi (cam de 1cm ), le punem pe toate intr-un castron,asezonam cu ce condimente dorim si punem si 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin si otet balsamic.Aranjarea pe farfurie ramane la aprecierea fiecaruia.Muschiuletul sta pe gratar in jur de 40 de minute,20 de minute pe fiecare parte.Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc la gratar,cu salata." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

15.04.2010, 22:04

ooo!!! ador cum aranjezi masa , si imi place si ce e alaturi

ela 1

15.04.2010, 22:56

ce desfat culinar

nadina73 1

16.04.2010, 10:03

felicitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de mustar