Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie

de mihaelar63 in Vita, 23 Ian 2020 | 1960 vizualizari

 

,,Bunatati pentru Craciun ""
  Am preparat  un pranz rapid cu muschiulet de vitel . Alaturat am pus o salata de cruditati si un pahar de vin rosu . Nimic complicat dar delicios .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschiulet de vitel
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura rasa salvie uscata si maruntita
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • 1lingurita piper rosu boabe
  • 1 lingurita cimbru verde tocat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie:

  1.  Carnea de vitel se portioneaza in felii nu foarte subtiri .
  2.  Carnea se pune la prajit in uleiul amestecat cu unt .
  3. Usturoiul se curata ,se taie si se pune peste carne .
  4. Presarati pe deasupra salvia uscata si boiaua afumata .
  5. Prajiti muschiuletul de vitel  pe ambele parti .
  6. Spre sfarsit se aduga piperul rosu .
  7. Tot acum se sareaza.
  8. Carnea de vita/ vitel este indicat sa sareze spre sfarsitul prepararii .Astfel ea va ramne frageda .
  9.  Pentru prospetime presarati la servire cimbru verde tocat .

TIPS-URI

1

Carnea de vita/ vitel este indicat sa sareze spre sfarsitul prepararii .Astfel ea va ramne frageda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

23.01.2020, 17:15

Ce rumena si bine arata!

Rocsi 1

25.01.2020, 20:54

Ce fain este! Ar merge grozav cu un piure cremos!

dantes 1

28.01.2020, 09:13

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu lamaie