Muschiulet file - mezel

de ANCA in Mezel de casa, 23 Ian 2010 | 27900 vizualizari

COMENTARII (49)

Oana 1

23.01.2010, 20:57

Moama, Ancuto, ce suuper Abia astept sa vedem cum iese

Bunica 1

23.01.2010, 21:34

Anca, astazi am pus si eu la marinat , dupa aceeasi reteta, un piept de curcan, dar n-am facut fotografii pe secvente. La final sa vad ce iese.

ana 1

23.01.2010, 21:52

abia astept finalul

Teo 1

23.01.2010, 23:29

Cred ca va fi foooarte bun!

ramo_cata 1

23.01.2010, 23:52

si eu astept finalul si sper sa nu ma inund pana peste vreo 2 -3 zile si

Nicolae 1

24.01.2010, 06:36

bun..... bun.......

crisad 1

24.01.2010, 08:12

cred ca va fi o nebunieee

madi_marin 1

24.01.2010, 08:40

foarte interesant. asteptam rezultatul.....mmmm.....

Miha 1

24.01.2010, 11:32

Felicitari Anca! Si mie mi-a ramas gandul la pastrama Anisoarei.

ANCA 1

24.01.2010, 14:33

multam! parca de cate ori deschid frigiderul imi vine sa desfac pachetul sa vad cum arata

rivka 1

24.01.2010, 16:20

ce fain...cred ca iese super

Irina 1

24.01.2010, 17:37

Maaama, abia astept sa vad ce iese!

Sylvia 1

24.01.2010, 21:53

Excelenta idee astept si eu rezultatul !

ana 1

26.01.2010, 09:03

Anca ii gata?

ANCA 1

26.01.2010, 09:24

Ana, ar putea fi gata azi sau maine, sa vedem ce decidem, lasam o zi in plus la marinat sau bagam la cuptor..

mihaelar63 1

26.01.2010, 09:49

te urmaresc cu atentie , astept produsul finit . cred ca si la mine ii suna ceasul la reteta asta .

ana 1

26.01.2010, 09:51

Abia astept produsu finit.Am pus si eu un muschi la marinat ieri .

ANCA 1

26.01.2010, 14:43

noi am decis sa finalizam capodopera maine, ca 48 de ore vor fi diseara, plus inca 12 de la noi, o sa iasa marinata numa buna

ANCA 1

27.01.2010, 10:19

l-am bagat la cuptor si miroase a vin in casa, de-mi ploua-n gura!

ana 1

27.01.2010, 10:39

eu l-am scos ,l-am presat ,am gustat ,e f gustos ,foarte fraged ,dar nu aduce cu un mezel .Seamana cu o friptura pe care o pregatesc eu dupa o reteta a lui J.Oliver o s-o postez odata .

ANCA 1

27.01.2010, 10:47

Ana, dar nu l-ai lasat cam putin la marinat?parca ai grabit nitel procesul..sa stii ca si sotul meu zicea la fel, ca iese de fapt, un fel de friptura...una peste alta, noi mezel ii zicem, si-l vom face sandwich dimineata!..astept sa apara Oana, sa puna ea completarile la reteta ca nu ma mai lasa sa completez..

ana 1

27.01.2010, 10:51

L-am lasat 48 de ore .Merge ca sandwich .

Oana 1

27.01.2010, 11:57

Poate nu vii cu senvis la mine!

Oana 1

28.01.2010, 13:02

Ancuto, unde-i senvisul meu? ca nu mai pot de foame!!

ANCA 1

28.01.2010, 18:46

vineee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Slanina afumata