Musuroi de cartita

de jolygina in Torturi, 21 Iun 2010 | 7137 vizualizari

 

foarte rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 lingura de cacao
  • un pachet de budinca de cacao
  • 200 g alune macinate
  • 2 lingurite praf de copt
  • 200g zahar
  • 6-8 banane
  • 500g frisca
  • un pachetel ciocolata Schochol ( bucatele)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita:

Se face un blat din oua batute cu zahar in care se adauga pe rand budinca, praful de cacao, praful de copt si alunele macinate (eu am pus migdale in loc de alune).

Blatul trebuie sa creasca cam 3-4 cm. Dupa ce s-a racit blatul se scobeste putin deasupra, lasand o bordura de 1-1,5 cm pe margine. Materialul care s-a scobit se pune deoparte. Se pun bananele in scobitura, cum vrei dar, sa fie una lunga alta cat mai lipite. Peste banane se pune frisca amestecata cu bucatelele de ciocolata si la sfarsit se orneaza cu materialul care l-am scos la scobit dar sfaramat cat mai bine astfel sa aiba aspect de musuroi.

Eu nu am avut banane si am pus visine a fost bun si asa ,

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

jolygina 1

24.06.2010, 23:04

binenteles nadia pentru tine oricand

marianascarlat 1

26.07.2010, 00:36

Cam tarziu, dar ai furculite si de la mine!

jolygina 1

04.09.2011, 17:51

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de lapte