Musuroi de cartita

de jolygina in Torturi, 21 Iun 2010 | 7125 vizualizari

 

foarte rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 lingura de cacao
  • un pachet de budinca de cacao
  • 200 g alune macinate
  • 2 lingurite praf de copt
  • 200g zahar
  • 6-8 banane
  • 500g frisca
  • un pachetel ciocolata Schochol ( bucatele)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita:

Se face un blat din oua batute cu zahar in care se adauga pe rand budinca, praful de cacao, praful de copt si alunele macinate (eu am pus migdale in loc de alune).

Blatul trebuie sa creasca cam 3-4 cm. Dupa ce s-a racit blatul se scobeste putin deasupra, lasand o bordura de 1-1,5 cm pe margine. Materialul care s-a scobit se pune deoparte. Se pun bananele in scobitura, cum vrei dar, sa fie una lunga alta cat mai lipite. Peste banane se pune frisca amestecata cu bucatelele de ciocolata si la sfarsit se orneaza cu materialul care l-am scos la scobit dar sfaramat cat mai bine astfel sa aiba aspect de musuroi.

Eu nu am avut banane si am pus visine a fost bun si asa ,

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

jolygina 1

24.06.2010, 23:04

binenteles nadia pentru tine oricand

marianascarlat 1

26.07.2010, 00:36

Cam tarziu, dar ai furculite si de la mine!

jolygina 1

04.09.2011, 17:51

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Kiss