Musuroi de cartita

de jolygina in Torturi, 21 Iun 2010 | 5230 vizualizari

 

foarte rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 lingura de cacao
  • un pachet de budinca de cacao
  • 200 g alune macinate
  • 2 lingurite praf de copt
  • 200g zahar
  • 6-8 banane
  • 500g frisca
  • un pachetel ciocolata Schochol ( bucatele)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita:

Se face un blat din oua batute cu zahar in care se adauga pe rand budinca, praful de cacao, praful de copt si alunele macinate (eu am pus migdale in loc de alune).


Blatul trebuie sa creasca cam 3-4 cm. Dupa ce s-a racit blatul se scobeste putin deasupra, lasand o bordura de 1-1,5 cm pe margine. Materialul care s-a scobit se pune deoparte. Se pun bananele in scobitura, cum vrei dar, sa fie una lunga alta cat mai lipite. Peste banane se pune frisca amestecata cu bucatelele de ciocolata si la sfarsit se orneaza cu materialul care l-am scos la scobit dar sfaramat cat mai bine astfel sa aiba aspect de musuroi.


Eu nu am avut banane si am pus visine a fost bun si asa ,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

jolygina 1

24.06.2010, 23:04

binenteles nadia pentru tine oricand

marianascarlat 1

26.07.2010, 00:36

Cam tarziu, dar ai furculite si de la mine!

jolygina 1

04.09.2011, 17:51

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Medena