Nasturei cu ciocolata

de Julie in Prajituri, 25 Oct 2011 | 15432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt,
  • 100 g zahar pudra,
  • 2 galbenusuri,
  • 250 g faina,
  • un praf de sare,
  • 2 linguri apa,
  • ciocolata- pentru umplut.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturei cu ciocolata:

Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina, sarea, apa si se framanta. Aluatul obtinut se pune in folie alimentara si se lasa la frigider 30 minute. Se formeaza apoi, mici bile de aluat, care se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se apasa cu degetul in mijlocul fiecarei bile, pentru a face loc umpluturii. Se coc timp de 20-25 minute in cuptorul incalzit inainte. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu ciocolata topita.

Se pot umple si cu gem, dulceata sau diverse creme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturei cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Teo 1

26.10.2011, 09:55

pare o bucata rupta dintr-un material inflorat!bravo!

MIUTA 1

28.10.2011, 16:52

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede