Negresa cu branza de vaci

de Rocsi in Prajituri, 28 Mar 2015 | 7306 vizualizari

COMENTARII (68)

Rocsi 1

30.03.2015, 21:54

Pupici Ruxy

Rocsi 1

30.03.2015, 21:54

Multumesc Simona

Rocsi 1

30.03.2015, 21:54

Iri

Rocsi 1

30.03.2015, 21:54

Multumesc Andra

Rocsi 1

30.03.2015, 21:54

Bianca, multumesc

Rocsi 1

30.03.2015, 21:55

Multumesc mult Ksenya. Ghioceii sunt din gradina bunicilor

Rocsi 1

30.03.2015, 21:55

Crina

Rocsi 1

30.03.2015, 21:55

Multumesc Dantes

Rocsi 1

30.03.2015, 21:55

Lau

Rocsi 1

30.03.2015, 21:55

Gabytza

Rocsi 1

30.03.2015, 21:56

Silvioara

Rocsi 1

30.03.2015, 21:56

Este super Luana

Rocsi 1

30.03.2015, 21:56

Teo, multumesc

Rocsi 1

30.03.2015, 21:56

Multumesc Geo

Rocsi 1

30.03.2015, 21:57

Multumesc Corina

Rocsi 1

30.03.2015, 21:57

Adry

mirela0911 1

31.03.2015, 14:06

Cred ca este delicioasa!

Rocsi 1

31.03.2015, 20:49

Chiar super delicioasa Mirela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post