Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos

de Alina26 in Prajituri, 29 Apr 2013 | 21856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de lapte
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 200g margarina
  • 3 linguri de cacao
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 130g ciocolata
  • 50g nuca de cocos
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos:

Se pun intr-o cratita,pe foc,margarina,laptele,zaharul,cacaoa si se dau in clocot.Se da deoparte si se lasa sa se raceasca.


Cand s-a racit se adauga galbenusurile si se mixeaza.Dupa aceea se adauga praful de copt si faina in ploaie.Continuam sa mixam.


Se bat albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.Mestecati cu o lingura de lemn de jos in sus.


Incingem cuptorul la 180°,punem hartie de copt intr-o tava,punem compozitia si se da la cuptor timp de 30 de min.Verificati daca e facuta cu o scobitoare.Daca e necesar mai lasati sa se coaca.


Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit.


Intre timp topiti ciocolata si o intindeti uniform pe toata suprafata.Presarati nuca de cocos.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Alina26 1

08.09.2013, 16:14

Alexxx1981 1

26.11.2013, 18:41

Chiar acum e la cuptor si abia astept sa o scot si sa vad ce a iesit... Mersic pentru reteta

Alina26 1

27.11.2013, 15:33

Cu placere....sper sa iti iasa si sa va placa!!!! sa imi spui cum ti-a iesit!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Negresa pufoasa