Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos

de Alina26 in Prajituri, 29 Apr 2013 | 27036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de lapte
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 200g margarina
  • 3 linguri de cacao
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 130g ciocolata
  • 50g nuca de cocos
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos:

Se pun intr-o cratita,pe foc,margarina,laptele,zaharul,cacaoa si se dau in clocot.Se da deoparte si se lasa sa se raceasca.

Cand s-a racit se adauga galbenusurile si se mixeaza.Dupa aceea se adauga praful de copt si faina in ploaie.Continuam sa mixam.

Se bat albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.Mestecati cu o lingura de lemn de jos in sus.

Incingem cuptorul la 180°,punem hartie de copt intr-o tava,punem compozitia si se da la cuptor timp de 30 de min.Verificati daca e facuta cu o scobitoare.Daca e necesar  mai lasati sa se coaca.

Dupa ce s-a copt se  scoate din cuptor si se lasa la racit.

Intre timp topiti ciocolata si o intindeti uniform pe toata suprafata.Presarati nuca de cocos.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Alina26 1

08.09.2013, 16:14

Alexxx1981 1

26.11.2013, 18:41

Chiar acum e la cuptor si abia astept sa o scot si sa vad ce a iesit... Mersic pentru reteta

Alina26 1

27.11.2013, 15:33

Cu placere....sper sa iti iasa si sa va placa!!!! sa imi spui cum ti-a iesit!!!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

ieri la 20:46

Paste cu sunculita si oua

ieri la 19:31

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

ieri la 19:26

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata