Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos

de Alina26 in Prajituri, 29 Apr 2013 | 23204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de lapte
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 200g margarina
  • 3 linguri de cacao
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 130g ciocolata
  • 50g nuca de cocos
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos:

Se pun intr-o cratita,pe foc,margarina,laptele,zaharul,cacaoa si se dau in clocot.Se da deoparte si se lasa sa se raceasca.


Cand s-a racit se adauga galbenusurile si se mixeaza.Dupa aceea se adauga praful de copt si faina in ploaie.Continuam sa mixam.


Se bat albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.Mestecati cu o lingura de lemn de jos in sus.


Incingem cuptorul la 180°,punem hartie de copt intr-o tava,punem compozitia si se da la cuptor timp de 30 de min.Verificati daca e facuta cu o scobitoare.Daca e necesar mai lasati sa se coaca.


Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit.


Intre timp topiti ciocolata si o intindeti uniform pe toata suprafata.Presarati nuca de cocos.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Alina26 1

08.09.2013, 16:14

Alexxx1981 1

26.11.2013, 18:41

Chiar acum e la cuptor si abia astept sa o scot si sa vad ce a iesit... Mersic pentru reteta

Alina26 1

27.11.2013, 15:33

Cu placere....sper sa iti iasa si sa va placa!!!! sa imi spui cum ti-a iesit!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de ciocolata