Negresă cu piersici, merișoare, glazură de ciocolată și nucă

de Panacris in Prajituri, 25 Mar 2013 | 7262 vizualizari

COMENTARII (21)

aalliinnaa07 1

25.03.2013, 18:21

laura_n 1

25.03.2013, 18:38

imi place mult ca ai pus si merisoare si scortisoara

Dea_Dea 1

25.03.2013, 18:43

Super!! Imi dai si mie Cris?

Panacris 1

25.03.2013, 18:48

Dea, mai sunt vreo câteva bucăți!

gaby_gabytza 1

25.03.2013, 18:58

buuun tare

Dea_Dea 1

25.03.2013, 19:03

Cris sunt abonata , viii sa imi iau portia

Merisor 1

25.03.2013, 19:22

Iar ai facut negresa?

Lau 1

25.03.2013, 19:28

gustoasa

Geanina87 1

25.03.2013, 19:40

delicioasa

Rocsi 1

25.03.2013, 19:44

Super delicioasa

Panacris 1

25.03.2013, 19:45

Meri Normal!

Panacris 1

25.03.2013, 19:46

E cea mai simplă și savurată prăjitură a casei Pană!

MotanLaOale 1

25.03.2013, 19:51

Bunica 1

25.03.2013, 19:55

Asa-i Cristina

Sim0na 1

25.03.2013, 20:43

foarte buna cred c-a fost!

JamilaCuisine 1

25.03.2013, 20:47

Foarte buna negresa si e de post!

Valclaudia 1

25.03.2013, 21:03

mai ai? Tare poftesc la o bucatica...

deyutzky 1

26.03.2013, 07:06

Satisfyyourcravings 1

26.03.2013, 09:42

Ah, ce arome!

ionela2682 1

12.04.2013, 16:34

La favorite!!

Tabita _ 1

03.05.2013, 23:27

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu măr şi scorţişoară (reţeta de post)