Negresă cu piersici, merișoare, glazură de ciocolată și nucă

de Panacris in Prajituri, 25 Mar 2013 | 7259 vizualizari

COMENTARII (21)

aalliinnaa07 1

25.03.2013, 18:21

laura_n 1

25.03.2013, 18:38

imi place mult ca ai pus si merisoare si scortisoara

Dea_Dea 1

25.03.2013, 18:43

Super!! Imi dai si mie Cris?

Panacris 1

25.03.2013, 18:48

Dea, mai sunt vreo câteva bucăți!

gaby_gabytza 1

25.03.2013, 18:58

buuun tare

Dea_Dea 1

25.03.2013, 19:03

Cris sunt abonata , viii sa imi iau portia

Merisor 1

25.03.2013, 19:22

Iar ai facut negresa?

Lau 1

25.03.2013, 19:28

gustoasa

Geanina87 1

25.03.2013, 19:40

delicioasa

Rocsi 1

25.03.2013, 19:44

Super delicioasa

Panacris 1

25.03.2013, 19:45

Meri Normal!

Panacris 1

25.03.2013, 19:46

E cea mai simplă și savurată prăjitură a casei Pană!

MotanLaOale 1

25.03.2013, 19:51

Bunica 1

25.03.2013, 19:55

Asa-i Cristina

Sim0na 1

25.03.2013, 20:43

foarte buna cred c-a fost!

JamilaCuisine 1

25.03.2013, 20:47

Foarte buna negresa si e de post!

Valclaudia 1

25.03.2013, 21:03

mai ai? Tare poftesc la o bucatica...

deyutzky 1

26.03.2013, 07:06

Satisfyyourcravings 1

26.03.2013, 09:42

Ah, ce arome!

ionela2682 1

12.04.2013, 16:34

La favorite!!

Tabita _ 1

03.05.2013, 23:27

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec duo de post