Negresa de post cu glazura de cacao

de robert_b in Prajituri, 9 Sep 2014 | 10233 vizualizari

 

Un dulce aromat,si usor de preparat! :x

 

INGREDIENTE

  • Pentru negresa:
  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri cu gem de prune
  • o mana nuci pisate
  • 2 cani faina
  • stafide
  • arome
  • o lingurita rasa praf de copt
  • Pentru glazura:
  • 4 linguri apa
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • arome
  • 4 cubulete margarina "Unirea"
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu glazura de cacao:

Negresa:Toate ingredentele se amesteca intr-un bol incapator,pana ce se omogenizeaza totul.Compozitia se toarna intr-o tava cu diametrul 24x24.Se coace la foc potrivit 30 de minute.

Glazura:Apa si zaharul se pun la fiert pana ce da in clocot.Se adauga cacaua si margarina,si se mai lasa pe foc 5 minute ,amestecand continuu..Se opreste focul si se adauga aromele.Glazura se toarna fierbinte peste prajitura rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu glazura de cacao" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prajitura in 2 culori (de post)