Negrese de post

de Lore in Prajituri, 18 Mar 2011 | 10853 vizualizari

COMENTARII (17)

Lau 1

18.03.2011, 13:45

bine ai venit printre noi arata superb

cismaru_nicoleta 1

18.03.2011, 13:56

wow...da ce bine arata...

mirela0911 1

18.03.2011, 15:10

arata bine si la gust cred ca e tare buna

Dya Daniela Andrei 1

18.03.2011, 15:16

buuuune!

aziz 1

18.03.2011, 16:44

MotanLaOale 1

18.03.2011, 16:57

zaharia_mihaela2005 1

18.03.2011, 17:39

Rocsi 1

18.03.2011, 17:53

negresa cu mere?hmmmm buna o mai fi

mamaieelena 1

18.03.2011, 18:02

elena1988 1

18.03.2011, 23:34

arata ft bine

DIANA B 1

19.03.2011, 08:51

, asta-i negresa de la mama ei

gelena 1

19.03.2011, 12:28

Te rog sa nu te superi dar nu gasesc in reteta cantitatea de faina!

LUK 1

19.03.2011, 14:20

bine ai venit Lore!arata bine praji..poate revii si cu cantitatea de faina.. ..se vede ca e delicioasa

RuxyRux 1

19.03.2011, 15:42

Arata grozav...asteptam si cantitatea de faina...precis ai uitat

kamy 1

20.03.2011, 15:18

bine ai venit

adry88 1

03.06.2011, 10:52

o bunatate

Lore 1

17.06.2011, 17:36

Offf... am uitat faina! Trebuie aproximativ 1 si 1/2 - 2 cani de faina. Ajustati cantitatea de faina in functie de consistenta aluatului. Trebuie sa fie la fel de gros ca un aluat de pandispan. Imi cer scuze de intarziere, m-am prins cu altele...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu nectarine