Neptun lux

de Anastasia in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2010 | 8200 vizualizari

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

10.02.2010, 14:32

nici nu trebuie sa citesc reteta ca simt ca am facut o pasiune neasteptata pentru ea . imi plac mult si culorile , e vesela si tonica
asta face parte din categoria preparatelor care fac sa ramana musafirii cu gura cascata
anastasia , tu numesti salata verde creata , varza de mare ?

Anastasia 1

10.02.2010, 14:50

mersi pentru coment asa se zice in Moldova ,de fapt nu stiu altfel cu se numeste

Anastasia 1

10.02.2010, 14:53

a am gasit , e salata de alge , ce nu face google pentru tine

Oana 1

10.02.2010, 15:21

Arata nemaipomenit! il mananc din ochi!

violette 1

10.02.2010, 15:36

Arata foarte bine! Felicitari!

ela 1

10.02.2010, 16:21

ce de culori...felicitari.stiu moldovencele sa gateasca ca nimeni altcineva

micki 1

10.02.2010, 21:14

arata super...felicitari!

Sylvia 1

11.02.2010, 11:27

Excelenta !!!

Anastasia 1

11.02.2010, 13:43

multumesc tuturor pentru aprecieri

Teo 1

11.02.2010, 23:10

e o pictura?

marcelas 1

16.02.2010, 07:08

Foarte placuta combinatia de culori. Felicitari.

epurasha2bb 1

05.03.2010, 18:34

Rafinat! colorat! gustos! ce a mai, plecaciune in fata bucatarului pana la dureri de sale! multe multe felicitari!

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci