Nuci umplute

de gaby_gabytza in Prajituri, 31 Ian 2014 | 50926 vizualizari

 

reteta cu nr 300 :D incep sa progresez cate un pic

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 200 g untura
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 7 linguri ulei
  • 1 esenta rom
  • 1 plic amoniac
  • 2-3 linguri otet
  • coaja de portocala rasa
  • faina
  • crema
  • 1 pachet unt
  • 100 g zahar pudra
  • 2 linguri cacao
  • esenta rom
  • 1 lingura nuca macinata
  • miezul de la coji
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Aluatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam uleiul si mixam. Dupa adaugam amoniacul stins cu otet, esenta, coaja de portocala rasa, untura si faina cat cuprinde pana iese un aluat usor de modelat. Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min

Din aluat formam bilute care le asezam in forma inchisa incalzita. Procedam la fel pana terminam tot aluatul (unde este nevoie scobim cojile)

Crema :Mixam untul cu zaharul apoi adaugam restul de ingrediente.La sfarsit macinam miezul de la coji si il adaugam in crema.

Omogenizam si umplem cojile cu crema

Le dam la frigider cateva ore dupa care le dam prin zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

diaconta 1

01.02.2014, 23:08

Felicitari fata draga
foarte frumoase ti-au iesit

gaby_gabytza 1

07.02.2014, 10:01

multumesc tuturor

vero79 1

18.06.2014, 08:54

cam cate coji ti-au iesit?
vreau sa le fac si eu pentru serbarea de maine de la scoala

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu crema de cappuccino