Nudli

de Ubulika in Dulciuri, 24 Iul 2011 | 12436 vizualizari

COMENTARII (17)

Ina 1

24.07.2011, 17:25

RuxyRux 1

24.07.2011, 19:07

Eu le spun altfel..... imi plac de nu mai poooot

Ubulika 1

24.07.2011, 19:09

zi si mie )si mie imi plac.Am incercat si cu nuca si zahar da sotul a cam strambat din nas) raman la pesmet

RuxyRux 1

24.07.2011, 19:11

Si eu raman la pesmet...cat despre denumire... putzisoare asa le stiu de cand eram mica si pitica nu-i gluma

Ubulika 1

24.07.2011, 19:13

heheheheheeh da...stiam si eu asA) credeam ca mai exista ceva denumire prima data cand le`am facut le`am facut praf ca piatra))uff

RuxyRux 1

24.07.2011, 19:16

din greseli invata omul arata grozav...si sa stii ca mi-ai facut pofta

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:36

Ubulika 1

24.07.2011, 19:38

multzu ooo si din cate greseli

mirela0911 1

24.07.2011, 21:17

nu am facut niciodata dar trebuie sa incerc si eu

marieta 1

24.07.2011, 21:48

stiti cum li se spune in sibiu?vuztene.si daca nu le dai prin pesmet,si le prajesti putin in ulei dupa ce leai fiert, se pot servi cu gulas,si nemtii le spun nudel!!

Ubulika 1

24.07.2011, 21:57

no asta nu stiam am mai invat ceva interesant

alinutzika 1

24.07.2011, 22:39

interesant...

nadina73 1

25.07.2011, 01:57

Azi ai postata azi retete nu gluma sa sti ca chiar imi mi-ai facut pofta poate maine fac si eu,chiar nu am facut de mult timp.Le plac tare mult copiilor...........

Ubulika 1

25.07.2011, 06:54

apoi am cam levenit de ceva vreme...si am zis sa mai misc cevadaca tot am niste timp liber
eu de fiecare data cand fac..bucataria e plina de faina)))

MotanLaOale 1

25.07.2011, 09:30

bune bune

LUK 1

25.07.2011, 10:37

gaby_gabytza 1

25.07.2011, 12:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă de familie