Nudli

de Ubulika in Dulciuri, 24 Iul 2011 | 4816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mari
  • 400 faina
  • 2oua
  • 250 pesmet
  • sare
  • zahar

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nudli:

Se pun cartofii la fiert in coaja.Cand sunt gata,se lasa la racit,apoi se curata si se paseaza intr`un bol.Peste ei punem faina ,ouale si un praf de sare.Se framanta bine pana nu se mai lipeste de mana.Se mai adauga faina daca e necesar.


Pe un blat de lemn se intinde coca.Se fac betigase potrivit de groase si lungi din care se rup bucatele de marimea degetului mic.Se mai modeleaza in mana.


Intr`o oala se pune apa cu sare si cand clocoteste se pun bastonasele.Se lasa 15 minute.Cand sunt gata,se lasa la scurs.


Intr`o cratita cu putin ulei se pune pesmetul si zaharul amestecand usor la foc mic sa nu se arda.


Se ia de pe foc,se tavalesc bastonasele prin amestec si se pun intr`un bol mai mare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nudli" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

25.07.2011, 09:30

bune bune

LUK 1

25.07.2011, 10:37

gaby_gabytza 1

25.07.2011, 12:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de lamaie